Aller au contenu principal

PAO= Κλίμα βαρύ…

Profile picture for user
Soumis par Achille le
Forums

Την ώρα που στο διοικητικό τοπίο επανέρχεται η ηρεμία, στο αγωνιστικό η… καταιγίδα μαίνεται. Η ισοπαλία με τον Αρη αλλά και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, μετά και το νέο επεισόδιο Πεσέιρο-Γκονζάλες, αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός νοσεί. Ο Ζοσέ Πεσέιρο έχει χάσει τον έλεγχο και όλα δείχνουν ότι το «διαζύγιο» είναι αναπόφευκτο. Χωρισμός επίκειται και με τον Έκι Γκονζάλες.

Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τα πλέι οφ, αφού στο «τριφύλλι» εξακολουθούν να στοχεύουν στη δεύτερη θέση και την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κλίμα για τον Πεσέιρο είναι βαρύ μετά και τις επιλογές του στο παιχνίδι με τον Αρη. Δεν ήταν λίγοι όσοι κατηγόρησαν τον Πορτογάλο πως αντιμετώπισε ένα σημαντικό και κρίσιμο ματς σαν… φιλικό, αφήνοντας παίκτες πρώτης γραμμής στον πάγκο.

Εκτός αυτού, ο Πεσέιρο έχει πλέον χάσει ολοκληρωτικά τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Μαζί με τον έλεγχο, χάνει και… πόντους στην εκτίμηση της διοίκησης. Ορισμένοι δεν αποκλείουν ακόμη και την απομάκρυνσή του πριν από το τέλος των πλέι οφ. Ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανό. Το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (30/4) με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο είναι «τελικός», αφού ισοπαλία ή ήττα θα οδηγήσουν τους «πράσινους» εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

Ο Πεσέιρο δεν είναι ο μοναδικός που θα αποχαιρετίσει την Παιανία μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Έκι Γκονζάλες θα τον ακολουθήσει. Η κόντρα των δυο ανδρών έχει φτάσει στα άκρα, με αποκορύφωμα το επεισόδιο πριν το παιχνίδι με τον Αρη και την αποχώρηση του Αργεντινού από το γήπεδο.

24/4/2008
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?S…

0
0
No votes have been submitted yet.